Popstar yarışmasıyla ünlenen Özlem Güneş şarkıcılığı bıraktı, tesettüre girdi

TAKİP ET

Popstar yarışmasıyla ünlenen Özlem Güneş, şarkıcılığı bırakıp tesettüre girdi. Popstar Özlem Güneş bir cemaatten eğitim aldığını da açıkladı. Güneş'in son hali dikkat çekti.

Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasında "Dekolte giymem" dediği için jürinin eleştirilerine maruz kalan ve yarışma boyunca sık sık eleştirilen Popstar Özlem Güneş yıllar sonra ortaya çıktı.

Popstar Alaturka'yla başlayan hayatı tamamen değişen Özlem Güneş tesettüre girdi. Bekir Develi'nin YouTube'ta yayınladığı Peynir Gemisi isimli programına konuk olan Özlem, Popstar Alaturka macerasını ve tesettüre girme hikâyesini anlattı.

Özlem Güneş yarışmada kendisini olduğundan farklı göstermeye çalıştıklarını belirterek "Sanatçı olacaksın neden dekolte giymiyorsun?"denildiğini söyledi. Eski yarışmacı 8. haftada yapımcının kulisine gidip elenmek istediğini de açıkladı.

ŞARKICILIĞI BIRAKTI, TESETTÜRE GİRDİ

Yarışmadan elendikten sonra sahnelere devam eden Özlem bir süre sonra dini araştırmaya başladığını söyledi. Sahnesine gelen bir kadının eşini aldattığını öğrenen yarışmacı o günden sonra bir daha da sahneye çıkmadığını da sözlerine ekledi. Özlem Güneş açıklamasında "Dönüm noktam sahnede oldu. Her akşam gelen çift var, yanlarına gittim. Telefon konuşmasını duydum o sırada çok etkilendim. Eşi çocukla evde... Midem bulandı o son sahnem oldu" dedi.

Sahne hayatını tamamen bitiren Özlem Güneş, bu olayın ardından sabaha kadar ağladığını söyledi. Popstar Özlem bu olaydan bir süre sonra tüm sosyal medya hesaplarını kapattı ve uzunca bir süre de evinden dışarı çıkmadı. Sonrasında tesettüre giren Güneş, ilahiyat okuduğunu da dile getirdi.

"CEMAATTE MEDRESE EĞİTİMİ ALDIM"

Popstar Özlem "O sıralar komşum davet etti sohbete gittik. Sesli zikire gittim. Ama yapamadım odaklanamadım. Cemaatlere girdim çıktım bir cemaatte medrese eğitimi aldım. Sonra daha iyi öğrenmek için Rize'ye gitmeye karar verdik" dedi.

Popstar Özlem Güneş şarkıcı tesettür