Polonyalı bir gezginin dolandırıcılara karşı uyarıda bulunduğu video sosyal medyada gündem oldu

TAKİP ET

Kamerasıyla dünyanın çeşitli ülkelerine seyahatler gerçekleştirip yaşadıklarını paylaşan Polonyalı bir gezginin Türkiye ile ilgili paylaştıkları sosyal medyada günün en çok izlenen videosu oldu.

Dünyayı gezen ve gezdiği ülkelerle ilgii yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşan Polonyalı gezginin dolandırıcılık videosu sosyal medyanın gündemine oturdu.

İSTANBUL'DA DOLANDIRICILIK UYARISI

Yaklaşık 20 bin takipçisi olan Polonyalı gezginin İstanbul'dan paylaştığı videoda yaşadıkları, dünya çapında ses getirdi.

AYAKKABI BOYACISI UYARISI

İstanbul'un hemen her bölgesinde sık sık karşılaşılan seyyar ayakkabı boyacılarına karşı dolandırıcılık uyarısında bulunan gezgin,  yayınladığı videoda yabancı turistlere karşı uygulanan taktiği de deşifre etti.

Boyacıların turistlerin yanından geçerken ellerindeki fırçayı yere atmasının ardından aldıkları tepkiye göre yabancı turistle iletişime geçip dolandırıcılık yaptıkları videoda vurgulandı.

BİNLERCE KEZ PAYLAŞILDI

Gezginin paylaştığı dolandırıcılık videosu sosyal medyada kısa süre içinde viral olurken, bugün internettet en çok izlenen videolar arasına girdi.

İŞTE O ANLAR

polonyalı gezgin dolandırıcı