Polis intiharlarına bir yenisi daha eklendi: Beylik tabancasıyla canına kıydı!

TAKİP ET

Son dönemdeki polis intiharlarına bir yenisi daha eklendi. Gaziantep'te görevli polis memuru Ahmet Doğan, beylik tabancasıyla intihar etti. Doğan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polis memuru intiharlarının en yüksek olduğu dönemlerde bir intihar vakası daha gerçekleşti. Gaziantep’te görevli polis memuru Ahmet Doğan, beylik tabancası ile yaşamını sonlandırdı. 

Merkez Şahinbey ilçesine bağlı Şirintepe Mahallesi’nde ikamet ettiği evde beylik tabancası ile intihar girişiminde bulunan polis memuru Ahmet Doğan, yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.

Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitiren polis memuru Ahmet Doğan’ın eşinin de Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde çalıştığı öğrenildi.

Polis intiharlarındaki artış dikkat çekerken geçtiğimiz ay kapatılan Emniyet-Sen Genel Başkanı Faruk Sezer, 2021 yılında 47 polisin intihar ettiğini ifade etmişti. Son 2 ay içerisinde ise 25’i aşkın polisin intihar ettiği belirtildi. 

İNTİHARLAR ARAŞTIRILSIN" ÖNERGESİNİ AKP VE MHP REDDETMİŞTİ
Polis intiharlarının hızla artmasının üzerine CHP tarafından “Polis intiharlarının araştırılarak, polisleri intihara sürükleyen sorunların tespit edilip çözülmesi ile polislerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi için araştırılma komisyonu kurulması için” önerge hazırlanmış ancak CHP'nin önergesi, AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedilmişti.

polis polis intihar gaziantep akp mhp