PKK'lı teröristlerle sarmaş dolaş fotoğrafı çıkan HDP vekil Semra Güzel'i dokunulmazlığı kaldırıldı

TAKİP ET

TSK'nın kahraman evlatlarını hedef alan, şehitlerin kanına parmağı olan PKK'lı teröristle sarmaş dolaş fotoğrafları çıkan HDP'li milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığı kaldırıldı.

TBMM'de yapılan oturumda dokunulmazlığın kaldırılması oylanan HDP'li Semra Güzel'in "Milletvekili dokunulmazlığı" kaldırıldı.

Güzel'in terör örgütü PKK mensubu bir şahısla sarmaş dolaş fotoğrafları çıkmıştı.

Güzel'in fotoğraflarının çıktığı terör örgütü mensubu, birçok terör eylemine katıldıktan sonra TSK tarafından etkisiz hale getirilmişti.

3 ŞEHİDİMİZİN KATİLİ
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 2017 yılında Adıyaman kırsalında düzenlediği operasyonda öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora'nın cep telefonu incelemesinde HDP Diyarbakır milletvekili Semra Güzel ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Güzel'in sevgilisi olan terörist Volkan Bora'nın, 2015 ve 2016 yılında 2 asker ile 1 güvenlik korucusunun şehit edildiği saldırının faili olduğu ortaya çıktı.

TSK'nın hava saldırısı ile öldürülen Volkan Bora’nın, 20 Temmuz 2015’te Adıyaman’da Uzman Onbaşı Müsellim Ünal’ın şehit edilip, 2 askerin de yaralandığı, 24 Haziran 2016’da Jandarma Er Mücahit Şimşek’in şehit edildiği ve 9 Eylül 2016’da güvenlik korucusu Yusuf Sönmezin şehit edildiği saldırıların faili olduğu tespit edildi.

HDP'li Semra Güzel'in terörist sevgilisi, 3 şehidimizin faili çıktı

semra güzel semra güzel dokunulmazlık semra güzel hdp