Pjanic, Sporting maçında oynayacak mı? Sergen Yalçın açıkladı

TAKİP ET

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, 19 Ekim'de Sporting CP ile karşılaşacak. Maç öncesi basın açıklaması yapan Sergen Yalçın, sakat oyuncuların son durumu hakkında bilgi verdi. Yalçın, "Pjanic, Sporting maçında oynayacak mı?" sorusuna cevap verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, yarın saat 19.45'te Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile karşılaşacak. Teknik Direktör Sergen Yalçın ve futbolcu Welinton Souza, maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Sergen Yalçın, sakat oyuncuların son durumu hakkında da bilgi verdi. Yalçın, taraftarın merak ettiği  "Pjanic, Sporting maçında oynayacak mı?" sorusuna cevap verdi.

İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları:
"Kendi oyunumuzdan ödün vermemeye çalışıyoruz. Dortmund maçında da önde oynayan, hücum oynayan kazanmak için riskler alan bir Beşiktaş vardı. Yarın da hepimizin arzusu iyi bir Beşiktaş görmek. Peş peşe gelen sakatlıklar ritmimizi bozdu. Sakatlık dönüşü oyuncularımızın, oyunun içine girmeleri bazen beklendiği gibi olmuyor. Yavaş yavaş onları sahaya döndürmek istiyoruz.

"İLK 11'DE OYNAYACAKLAR"
Süper Lig'de yabancı kuralı var, o açıdan bazı bölgelerde bazı oyuncuları kullanamıyoruz. N'Sakala'nın bölgesi en rahat olduğumuz bölge. O bölgede genelde Türk oyuncular oynatıyoruz. Sporting Lizbon maçında N'Sakala oynayacak. "N'Sakala ve Pjanic, Sporting Lizbon maçında oynayacak. Umarım tekrar sakatlık yaşanmaz. Alex Teixeira ile başlayacağız.

Yarınki maçı kazanamazsak grupta ilk iki hedefimiz kalmayacak. Tabii ki kazanmak istiyoruz, sonrasına bakacağız. İlk iki şansımız olabilir mi, aslında onu düşünmüyoruz. Tek düşüncemiz yarın kazanmak, sonrasını birlikte görürüz. Atiba bir sonraki milli araya kadar olmaz diye düşünüyoruz. N'Koudou ve Mehmet Topal, önümüzdeki hafta takımla antrenmanlara başlayacak.

"SAKATLIKLAR TAKIMI BÖLDÜ"
Bizim ligdeki istatistiklerle Şampiyonlar Ligi'nde maç kazanmamız çok zor. Bu istatistiklerin üzerine çıkmamız lazım. Zaten oynadığımız maçlarda bu ortaya çıkıyor. Sakatlıklar takımı çok böldü. En çabuk iyileşenlerle en iyi yapmaya çalışıyoruz."

sergen yalçın beşiktaş pjanic sporting şampiyonlar ligi