Piyasa değerleri güncellendi: Süper Lig'in en pahalı takımları ve futbolcuları belli oldu!

TAKİP ET

Transfermarkt, Süper Lig piyasa değerlerini güncelledi. Ligin en değerli futbolcusu değişmezken Kerem Aktürkoğlu, Kim Min-Jae, Marcao ve Szalai'nin piyasa değerleri değişti. İşte detaylar...

Transfermarkt, Süper Lig'de forma giyen oyuncuların piyasa değerlerini güncelledi. Ligin en değerli futbolcusu değişmezken birçok yıldız ismin değeri yükseldi. 4 büyüklerin kadro değerlerinde de değişim oldu.

Yapılan değişikliklere göre Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, 18 milyon Euro güncel piyasa değeri ile Süper Lig'in zirvedeki yerini korudu. Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır ise 15.5 milyon Euro'luk değeri ile 2. sırada yer aldı.

KEREM UÇTU
Hem Milli Takım'daki hem de Galatasaray'daki performansıyla çok konuşulan Kerem Aktürkoğlu, piyasa değerini de yükselterek Süper Lig'in en değerli 3. futbolcusu oldu. Kerem'in güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.

KİM MİN JEA YÜKSELDİ
Fenerbahçe'nin stoper ikilisini oluşturan Attila Szalai ve Kim Min-Jae'de ise değişiklik yaşandı. Başarılı performansıyla değerini 15 milyon Euro yapan Szalai, 13,5 milyon Euro'ya düştü. Kim'in ise yükselişi devam ederek, 9'dan 11 milyon Euro yeni piyasa değerine sahip oldu. Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in değeri ise 2.2 milyon Euro oldu.

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, düşüşe geçti. Daha önceki piyasa değeri 15 milyon Euro olan 25 yaşındaki oyuncunun yeni değeri 14 milyon Euro oldu. Marcao'nun Sarı-Kırmızılılar'daki partneri Nelsson ise piyasa değerini yükseltti. Victor Nelsson'un değeri 8,5 milyondan, 10 milyon Euro'ya çıktı.

süper lig piyasa değeri futbolcu spor futbol transfermarkt fenerbahçe galatasaray beşiktaş trabzonspor