Pınar Deniz'in eski hali gündem oldu, fotoğrafları çıktı! Pınar Deniz estetik mi yaptırdı?

TAKİP ET

Son dönemin popüler oyuncularından Pınar Deniz'in eski fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Deniz'in değişimini görenler, 'estetik' iddialarını gündeme getirdi. Oyuncu daha önce yaptığı açıklamada, "Hiç estetiğim yok" demişti

"Aşk 101" ve "Yargı" dizilerinde aldığı rollerin ardından son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan oyuncu Pınar Deniz, bu kez de eski fotoğraflarıyla gündeme geldi. Deniz'in eski hali sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarının ardından Pınar Deniz, değişimiyle adından söz ettirdi. Kullanıcılar, 'estetik' iddialarını gündeme getirdi.

"ESTETİĞİM YOK"
Deniz, daha önce yaptığı açıklamada, "Hiç estetiğim yok, bir tek dişlerimi yaptırdım. Kaşlarımı dahi bugüne kadar hiç aldırmadım. Küçükken kulaklarımı kepçe sanıp saçlarımla örtmeye çalışıyordum ama sonradan kulaklarımın da kepçe olmadığını öğrendim." ifadelerini kullanmıştı.

PINAR DENİZ KİMDİR?
Pınar Deniz, 4 Kasım 1993'te Adana'da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan 'Sil Baştan' adlı dizide 'Evrim' karakterini canlandırarak yaşadı.

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın 'Yani' adlı şarkısının klibinde rol aldı.

2016-2018 yılları arasında yayımlanan 'Vatanım Sensin' adlı dizide 'Yıldız' karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayınlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı "Bir Deli Rüzgar" dizisinde 'Gökçe' karakterine hayat verdi.

Netflix'te yayımlanan 'Aşk 101' dizisinde ise 'Burcu'yu canlandırdı. Ardından da 'Yargı' dizisinde rol almaya başladı.


 

pınar deniz estetik yargı yargı ceylin