Petrol ofisindeki tüm benzini ücret talep etmeden dağıtan Petrol Ofisi istasyonu sahibi Oktay Küdün deprem günü yaşananları anlattı
Deprem olduğu andan itibaren, petrol ofisindeki tüm benzini ücret talep etmeden dağıtan Petrol Ofisi istasyonu sahibi Oktay Küdün, yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattı.
Kahramanmaraş'taki iki büyük depremin etkilediği şehirlerden biri olan Gaziantep'in Nizip'teki Petrol Ofisi benzin istasyonu sahibi Oktay Küdün, deprem günü yaşananları anlattı.
Petroturk adlı YouTube kanalına konuk olan Küdün, deprem bölgesinden ayrılıp yakınlarına ulaşmak isteyen vatandaşlar ile yaşanan anları anlatırken gözyaşlarını tutamadı.
Küdün, "Hatay'dan, Adıyaman'dan ve muhtelif yerlerden telefon etmiş haber alamamış yakıt peşindelerdi, bir an önde oraya yetişmek için. İnanın saha komple dolu, elektrikler kesik, kimin ne yaptığı belli değil. Kredi kartları çalışmıyor, ne yapabilirsin...İnsanlara para diyemezsin, böyle bir durumda hepimiz etkileniyoruz. Al git, parası olan verdi olmayan da 'Ağabey ben sonra vereceyim' dedi. Doktorum diyen var, jandarmayım, öğretmenim diyen var. Yalnızca isimlerini yazdık, gelir gelmez hiç önemli değil, can derdine düşmüş herkes" dedi.