Pelikancı Hilal Kaplan, üniversiteden kovulan kaynı Selman Öğüt için Deniz Ülke Arıboğan'ı hedef aldı

TAKİP ET

Pelikancı Selman Öğüt'ün Fahrettin Koca'nın sahibi olduğu üniversiteden kovulmasının ardından sosyal medyada Hilal Kaplan, kaynı Selman Öğüt'ü eleştiren Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan'ı hedef aldı

Pelikancı Selman Öğüt, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucu başkanı olduğu Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı tarafından kurulan Medipol Üniversitesi’nden kovuldu. Pelikancı Selman Öğüt kovulmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, "Akademisyenim diye ortalarda dolaşan,akılsız çaylağın' akademiden kopması çok hoşuma gitti. Ferahladım!" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Pelikancı Öğüt için, "Sosyal medyada dalga dalga yayılan kötücüllük rüzgarına bu gece biraz ben de kendimi kaptırabilir miyim? Bir müsaade ederseniz; “akademisyenim diye ortalarda dolaşan,akılsız, küstah ama merkeze yakın akrabaları olan çaylağın” akademiden kopması çok hoşuma gitti. Ferahladım!" diye yazdı.

PELİKAN'DAN YANIT GECİKMEDİ
Arıboğan'ın paylaşımının ardından bu sefer Pelikancı Hilal Kaplan, kaynı Selman Öğüt'ü savunmak için Deniz Ülke Arıboğan'ı hedef aldı.

Pelikancı Kaplan, "Merhum babasının aksine Amerikancı tavrıyla bilinen ve terör sevici akademisyenlerle zerre sıkıntısı olmamış kibir budalasına tavsiyem çok sevinmemesidir. Bir de botoxu fazla kaçırmazsa daha da ferahlayabilir belki.." ifadelerini kullandı.

Pelikancı Selman Öğüt, Medipol Üniversitesi'nden kovuldu!

Pelikan grubunda deprem! Berat Albayrak tedirginliği mesajlara yansıdı

selman öğüt pelikan deniz ülke arıboğan hilal kaplan