Parasını ödeyemeyince estetik ameliyatı yarıda kaldı, son hali şaşkına çevirdi

TAKİP ET

İngiltere'de Pakistan asıllı TikTok fenomeni Hareem Shah'ın estetik ameliyatı, para aklamayla ilgili bir soruşturma kapsamında banka hesaplarının dondurulması üzerine yarım kaldı. Shah'ın son hali dikkat çekti.

Pakistanlı TikTok yıldızı Hareem Shah, estetik uygulama yaptırdığı sırada banka hesaplarının dondurulduğunu fark etti. Ülkesinin Federal Soruşturma Dairesi'nin (FIA) hesaplarını askıya alması nedeniyle dudak dolgusu ameliyatı yarım kaldı.

Sosyal medyada 6.5 milyon takipçisi bulunan Shah, tedavi için İngiltere'ye geldiğini ve banka hesaplarının dondurulması nedeniyle işlemini yarıda bırakmak zorunda kaldığını dile getirdi.

India Today tarafından tercüme edilen TikTok videosunda Shah, "Şu anda İngiltere'deyim. Bugün dudak dolgusu yaptırmak için doktora gittim. Doktor, bir telefon aldığımda dudağımın bir tarafına dolgu maddesi yerleştirmişti ve FIA'nın banka hesaplarımı dondurduğunu öğrendim." dedi.

Banka hesaplarına erişim sağlayamadığı için tedavisinin masraflarını karşılayamadığını belirten Shah, dudaklarının şişkin ve çarpık görüntüsünü takipçileriyle paylaştı.

estetik ameliyat tiktok para banka pakistan ingilitere hareem shah