Pakistan'da çekilen belgesel gündeme oturdu, tecavüzcülerle röportaj yapıldı!

TAKİP ET

Pakistan'da çekilen ve erkek çocuklarına yönelik cinsel istismarı konu alan belgeseldeki bir tecavüzcünün itirafları kan dondurdu. Video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Kaçak yollardan geldikleri Türkiye'de Türk kızlarının videolarının çekip TikTok'ta yayınlayan bazı şahıslar kamuoyunun büyük tepkisini çekmişti. Pakistan uyruklu olduğu öğrenilen şahısların ülkelerinde de taciz ve tecavüz vakaları dikkat çekiyor. 

Daha da kötüsü çocuklara yönelen ve normalleştirilen taciz vakaları her geçen gün artıyor. Erkek çocuklarını hedef alan bu istismar olaylarıyla ilgili ülkede çekilen "Preying On Young Boys | Pakistan's Hidden Predators" başlıklı belgesel 10 milyonun üzerinde izlendi.

Belgeselde röportaj veren tecavüzcülerin itirafları kan dondurdu. 12 yaşındaki bir çocuğa otobüste toplu tecavüzde bulunduklarını söyleyen Pakistanlı, şu ifadeleri kullanıyor:

"Bu otobüste (12 yaşında) bir çocuk vardı ve herkes onunla ilişkiye girdi. Ben de yaptım ama başka ne yapabilirdim ki? Beni davet ettiler. Nasıl olsa öyle bir çocuktu."

Belgeselle ilgili bir başka detay:

Belgeselin tamamı:
 

Türk kızlarını gizlice videoya çeken Pakistanlı iki sapık yakalandı

Pakistanlı kaçaklar kendilerine servis yapan Türk kızını çekip, TikTok'ta paylaştı

Pakistanlı kaçak, Türk kızlarının gizlice videosunu çekip Instagram'a yükledi

pakistan erkek çocuk cinsel istismar taciz tecavüz