Özgür Demirtaş ve 'Şakkadanak' Necmettin Batırel, sosyal medyada birbirine girdi

TAKİP ET

Ekonomist Özgür Demirtaş ve Necmettin Batırel, bu kez sosyal medyada birbirine girdi. Batırel, Demirtaş'ı manipülasyon yapmakla suçladı. İki isim daha önce katıldıkları bir canlı yayındaki "Şakkadanak" tartışmasıyla gündeme gelmişti.

Ekonomik kriz nedeniyle peş peşe zamlar gelmeye devam ederken vatandaşlar hayat pahalılığını daha şiddetli hissediyor. Ekonomik gelişmeler yaşanırken ekonomistler de tartışmaya devam ediyor.

Yıllar önce katıldıkları bir canlı yayında Merkez Bankası rezervleriyle ilgili "Şaaaak 10 milyar dolar satarım" tartışması yaşyan Necmettin Batırel ve Özgür Demirtaş, bu kez sosyal medyada birbirine girdi.

MANİPÜLASYON YAPMAKLA SUÇLADI

 

Batırel, "Sabah akşam faiz yükselsin diye manipülasyon yapan Benden başka kimse birşey bilmiyor herkes cahil kibriyle kendisi gibi düşünmeyenlerle alay edip hedef gösteren @ProfDemirtas ve onu koruyan troll çetesinin linç kampanyasından ne korkarız nede yolumuzdan bir adım geri atarız" dedi.

"ALLAHIM YARABBİM BANA SABIR VER"

Özgür Demirtaş'tan ise yanıt gecikmezken, ünlü ekonomist Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Allahım Yarabbim bana sabır ver, bana sabır ver, bana lütfen sabır ver..." ifadesini kullandı.

Özgür Demirtaş Necmettin Batırel