Özgü Namal muhabirlere sinirlendi, tepki gösterdi: "Hemen sil o fotoğrafları!"

TAKİP ET

Aylar sonra ilk kez Bodrum'da tatil yaparken görüntülenen Özgü Namal, kendisini ve çocuklarını görüntüleyen muhabirlere sinirlendi. Görüntü alınmasına tepki gösteren Namal, "Hemen sil o fotoğrafları" dedi.

Kurtlar Vadisi dizisindeki Elif Eylül karakteriyle hafızalara kazınan ve son olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında jürilik yapan Özgü Namal, aylar sonra ilk kez Muğla Bodrum'da tatil yaparken objektiflere yansımıştı.

Medyadan uzak bir yaşan süren Namal, çocukları Nefes ve Elem Su ile önceki gün Bodrum’daki Ortakent’teki bir plajdaydı.

MUHABİRLERLE KAVGA ETTİ

Beyazlamış saçları ve zayıflamış haliyle dikkat çeken Namal, kendisini görüntüleyen muhabirleri fark edince sinirlendi. Üstünü giyip çocuklarını yanına çağıran oyuncu, plajı terk ederken muhabirlerle kavga etti.

“Burası özel bir alan, beni çekemezsiniz. Hemen buraya gel, gel buraya. Hemen silin o fotoğrafları” diyen Özgü Namal, “Sizi burada çekmemizde yasal anlamda bir sıkıntı yok. Lütfen sakin olun” cevabını alınca daha da sinirlendi.

Oyuncu, aynı gün aynı yerde eşi ve çocuğuyla görüntülenen Azra Akın’ın oturduğu yeri işaret ederek “Buradakiler çocuklarının çekilmesini isteyebilir ama ben istemiyorum, ben onlar gibi değilim" dedi.

Özgü Namal’ın sinirli şekilde uzaklaşmasının ardından muhabirlerin yanına gelen oğlu Nefes'in muhabirlere “Abi fotoğrafları bence silmeyin, çünkü ben gazetede çıkmak istiyorum” dediği iddia edildi.

Özgü Namal fotoğraf Bodrum foto muhabir muhabir