Özgü Namal ekranlara geri mi dönüyor? Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin setine gitti

TAKİP ET

Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan Özgü Namal, Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı 'Ben bu cihana sığmazam' dizisinin setini ziyaret etti. Namal'ın ziyareti sonrası "Dizide yer alacak mı?" sorusu gündeme geldi.

Türk televizyonlarına damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca ve Necati Şaşmaz ile birlikte başrolde yer alan Özgü Namal, uzun yıllardır ekranlardan uzak.

İki yıl önce eşi Serdar Oral'ı kalp krizi nedeniyle kaybeden Özgü Namal, son olarak Bodrum'da çocuklarıyla tatil yaparken görüntülenmişti.

DİZİ SETİNE GİTTİ

Namal, Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı ve Onur Tan'ın yönettiği 'Ben bu cihana sığmazam' dizisinin setini ziyaret etti.

Tan, Özgü Namal ve birkaç arkadaşıyla çekildiği fotoğraf karesini sosyal medya hesabından "Tam yalnız kaldığını düşünür, çok yorulur, güçsüz düşersin, bir anda bedenine güç bahşeden, umutsuzluğa kapıldığında kalbinde yaşama sevinci yaratan dostların, güzel arkadaşların ziyaretine gelir… iyi ki varsınız" ifadeleriyle paylaştı.

Saçlarının beyazladığı görülen 43 yaşındaki Özgü Namal'ın bu ziyareti akıllara "Acaba dizide yer alacak mı?" sorusunu getirdi.

Özgü Namal Oktay Kaynarca dizi