Özgü Namal dizide oynayacak mı? Oktay Kaynarca'dan açıklama geldi

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde 'Ben Bu Cihana Sığmazan' dizisinin setini ziyaret eden Özgü Namal'ın projede rol alacağı iddia edilmişti. Başrolde yer alan Oktay Kaynarca'dan Özgü Namal hakkında açıklama geldi.

Yıllardır ekranlardan uzak olan Özgü Namal, geçtiğimiz günlerde 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin setini ziyaret etmişti. Özgü Namal'ın, Kurtlar Vadisi'nin ardından tekrar Oktay Kaynarca ile birlikte rol alacağı iddia edilmişti.

Özgü Namal'ın set ziyaretinin ardından ortaya atılan "Namal dizide rol alacak, ekranlara geri mi dönüyor" iddialarına yanıt ise Oktay Kaynarca'dan geldi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Oktay Kaynarca konuyla alakalı kısa bir açıklama yaptı.

Kaynarca iddialar sonrası "Özgü ve çocuklarıyla zaten zaman zaman görüşüyoruz. Dostluğumuz devam ediyor. Sete sadece dostane bir ziyarette bulundu" ifadelerini kullandı.

Özgü Namal ekranlara geri mi dönüyor? Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin setine gitti

ÖZGÜ NAMAL KİMDİR?

1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Özgü Namal, bugüne kadar 'Yeditepe İstanbul', 'Kurtlar Vadisi, 'Hanımın Çiftliği', 'Kan' ve 'Merhamet' gibi sevilen dizilerde boy gösterdi.

Kurtlar Vadisi'nde 'Elif' ve 'Merhamet' dizisinde canlandırdığı 'Narin' karakeriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Namal, yedi yıldır herhangi bir dizi projesinde yer almadı. Son 7 yılda 50'ye yakın projeden teklif aldığını ifade eden Özgü Namal, "Çocuklarımı kendim büyütmek istiyorum" diyerek bu teklifleri reddettiğini açıklamıştı.

Ünlü oyuncu, 2014-2015 sezonunda Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 'Yetenek Sizsiniz' programında jüri üyesi olarak görev yaptı.

Özgü Namal Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam