Özgü Namal aylar sonra ilk kez görüntülendi, son hali dikkat çekti

TAKİP ET

Son olarak 2015 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında jürilik yaptıktan sonra ekranlardan uzaklaşan Özgü Namal, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Bodrum'da tatil yapan Namal'ın son hali dikkat çekti.

 Kurtlar Vadisi dizisindeki Elif Eylül karakteriyle hafızalara kazınan ve son olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında jürilik yapan Özgü Namal, aylar sonra ilk kez ortaya çıktı.

6 Ekim 2020'de eşi Ahmet Serdar Oral’ı geçirdiği kalp krizi sonucu kaybeden Namal, uzun süre sonra Bodrum’da görüntülendi. 

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Özgü Namal, geçtiğimiz gün Ortakent’teki bir otelde çocuklarıyla ile birlikte kahvaltı yaparken objektiflere yansıdı.

Namal, bir gün sonra ise çocuklarıyla plaja indi. Denize girmek yerine çocuklarıyla ilgilenen 43 yaşındaki oyuncu, ardından arkadaşlarıyla sahilde sohbet etti.

İşte Namal'ın son hali:

Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral, 6 Ekim 2020'de hayatını kaybetmişti. Kalp krizi geçiren Oral, Muğla Köyceğiz Devlet Hastanesi'ndeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve 53 yaşında hayata veda etmişti.

Ahmet Serdar Oral'ın cenazesi Kanlıca Mezarlığı'na defnedilmişti. Pandemi tedbirleri nedeniyle yaklaşık 20 kişinin katıldığı cenazeye, Özgü Namal katılamamıştı.

Kariyeri boyunca onlarca dizi ve filmde oynayan Özgü Namal, Kurtlar Vadisi dizisindeki Elif Eylül karakteri ile dikkat çekmişti. Organize İşler, İkinci Bahar, Yeditepe İstanbul gibi pek çok yapımda rol almıştı.

Özgü Nala, 2002-2008 yılları arasında Oktay Kaynarca ile evliydi. 2014'te ise Ahmet Serdar Oral ile evlendi ve 2 çocuğu oldu. 

Özgü Namal Kurtlar Vadisi Elif Eylül