Özel videoları sızan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin gözyaşlarına boğuldu: "Ben de bir insanım"

TAKİP ET

Son dönemde partilerdeki dans videolarıyla ve makam odasında çekilen 'yarı çıplak' fotoğraflarla gündem olan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, Lahti kentinde konuşma yaparken gözyaşlarına boğuldu. Marin, 'Ben de bir insanım' diyerek kendini savundu.

Son dönemde sosyal medyaya sızan partideki dans videoları nedeniyle başı dertten kurtulmayan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, kendini açıklamak isterken gözyaşlarına boğuldu.

Son olarak makam odasında çekilen yarı çıplak görüntüler yüzünden zor durumda kalan Marin, arka arkaya sızan görüntüleri nedeniyle bugün katıldığı bir konferansta ağladı.

SEYİRCİLER ALKIŞLARLA DESTEK OLDU

Marin, konuşması sırasında, “Bu geçen hafta hayatımda hiç kolay olmadı. Dürüst olmak gerekirse oldukça zordu. Yine de insanların boş zamanlarımızda ne yaptığımızdan çok ne yaptığımıza, işimize odaklandığını düşünmek istiyorum.” dedi. Marin, sözleri sırasında gözyaşlarına boğulurken, o anda seyirciler arasında da alkış koptu.

Marin, gözyaşları içinde ‘Ben de bir insanım’ derken, kendisini dinlemeye gelenlerin ona destek verdiği görüldü.

Konuşmasına gözyaşları içinde devam eden Başbakan, “Ben de bazen, bu kara bulutların ortasında eğlenmeyi ve neşeyi özlüyorum.” dedi. Bugüne kadar basına yansıyan tüm fotoğraf ve videoların ‘özel ve kişisel hayatı’ olduğunu vurgulayan Marin, görevlerini aksatmadığını da ifade etti.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin yine gündemde: Makam odasında çekilen çıplak fotoğraf ortaya çıktı

Finlandiyalı kadınlardan Sanna Marin'e destek videosu

Sanna Marin Finlandiya dans çıplak