Oyuncu Demet Evgar hamile, bebeğin cinsiyeti belli oldu iddiası!

TAKİP ET

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye Ofisi'nin ilk 'İyi Niyet Elçisi' seçilen Demet Evgar için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Evgar'ın hamile olduğu ve kız bebek beklediği öne sürüldü. Evgar'dan iddialara ilişkin henüz açıklama gelmedi.

Oyuncu Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi "Ben Kadınım" yazılı pankart hazırlayarak bir metro çıkışına asmıştı. O anları sosyal medyadan paylaşan Evgar'ın videosu gündem olmuştu.

Evgar'ın videoda karnını tutmasının ardından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medya hesaplarından magazin gündemiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla tanınan fenomen Yağmur Çevik, Demet Evgar'ın hamile olduğunu iddia etti.

Çevik, özel hayatını basından uzak tutan ve 2016 yılından beri işletmedi Levent Babataş ile aşk yaşayan Evgar'ın kız bebek beklediğini de ileri sürdü.

Evinin bahçesinde "Ben kadınım. Farkındayım, değişiyorum, değiştiriyorum" yazılı bir pankart hazırlayan Evgar, bir metro girişine asmıştı. Evgar'ın sosyal medyada viral olan videosunda konuşma yaparken karnını tutması da hamilelik iddiasını güçlendirdi.

 

demet evgar hamile bebek cinsiyet oyuncu