Oyuncu Ceyhun Fersoy saldırıya uğradı! Ceyhun Fersoy kimdir?

TAKİP ET

Seksenler dizisinde Şahin karakterini canlandıran oyuncu Ceyhun Fersoy, gittiği bir eğlence mekanında darp edildiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fersoy, 'Darp edildim, kaşımın üstü yarıldı ve dikildi. Şikayetçi olacağım' dedi.

TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisinde, kendi gibi oyuncu eşi Begüm Öner'le birlikte rol alan Ceyhun Fersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla saldırıya uğradığını açıkladı.

Önceki akşam arkadaşlarıyla gittiği Beyoğlu'ndaki bir mekanda darp edilen ünlü oyuncu, hastanede çekilen fotoğrafını paylaştı. 

Fersoy fotoğrafına "Dün darp edildim biraz sonra karakola gidip şikayetçi olacağım. Kaşım üstü 4 cm yarıldı ve dikildi. Göz altım morardı" notunu düştü.

"GEREĞİNİ AVUKATLARIM YAPACAKTIR"
Fersoy daha sonra yaptığı bir paylaşımda da "Dün yaşanan tatsız olaydan sonra benim için olay kapanmıştır. Bundan sonra gereğini avukatlarım yapacaktır" dedi.

CEYHUN FERSOY KİMDİR?
Ceyhun Fersoy, 18 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çocukluk dönemi İsviçre, İstanbul ve Fransa arasında geçmiştir. Lise eğitiminden sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da eğitim alan ve oyunculuğa başlayan Fersoy, sonrasında BKM’ye katıldı.

Kameralar karşısına ilk kez Acı Günler dizisiyle geçen Ceyhun Fersoy; Seksenler dizisinde canlandırdığı Almancı Şahin karakteriyle tanınmaktadır. Çocuklar Duymasın, Bana Bunlarla Gel, Hicran Yarasa, Güneşi Gördüm, Destere, Avrupalı, Neşeli Gençlik, Çatı Katı, Kadirşinas, Kurtlar Vadisi, Ana Kuzusu, Kutsal Damacana: Drakula, İki Aile gibi yapımlarda rol alan Ceyhun Fersoy, son olarak Ev Yapımı dizisinde rol almıştır.

Ceyhun Fersoy, 2015 yılında Seksenler dizisinden rol arkadaşı Begüm Öner ile evlenmiştir.

ceyhun fersoy oyuncu seksenler istanbul dizi saldırı