Oyuncu Ali Erkazan'dan Seda Sayan'a ağır küfür!

TAKİP ET

Oyuncu Ali Erkazan, Çağlar Ökten ile evliliğiyle sıkça gündeme gelen şarkıcı Seda Sayan'a küfür etti. Erkazan'ın Instagram hesabından yorum olarak yazdığı küfür, görenleri şaşkına çevirdi.

7. evliliğini kendisinden 25 yaş küçük olan müzisyen Çağlar Ökten ile yapan Seda Sayan, eşini sahne aldığı mekanda dinlemeye gitti.

Konsere kayınvalidesi ve kayınpederiyle birlikte giden 59 yaşındaki Seda Sayan, kayınvalidesiyle karşılıklı oynadığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

KAYINVALİDESİNE 'HİCOM' DİYPOR

Seda Sayan, kayınvalidesiyle çekilen bir videosunu Instagram hesabından yayınladı. Sayan, kayınvalidesine 'Hicom' deme sebebini ''Kayınvalidem yanımda. Hico'm hoş geldin. Ben sana Hico'm diyorum diye birkaç kişi eleştirmiş, kızmış bana. Ben öyle diyorum çünkü kayınvalidemin adı Hicran" açıklamasında bulundu.

ALİ ERKAZAN'DAN SEDA SAYAN'A KÜFÜR

Seda Sayan'ın kayınvalidesiyle birlikte çekilen görüntülerinin sosyal medyadaki magazin sayfaları tarafından paylaşılmasının ardından şaşkınlık yaratan bir gelişme yaşandı.

Oyuncu Ali Erkazan, Sayan'ın görüntülerini paylaşan bir sayfaya yorum yaparak Seda Sayan'a küfür etti. 

Seda Sayan'ın sürekli aşk hayatıyla gündeme gelmesine sinirlenen Ali Erkazan, ''Ya bi s.... git hayatımızdan'' yorumunda bulundu.

Erkazan'ın yorumu görenleri şaşırttı.

Seda Sayan Ali Erkazan küfür