Otomobilini sattı hayatının şokunu yaşadı: "2 farklı aracı birleştirip satıldığı ortaya çıktı"

TAKİP ET

Dolandırıcılar afet dinlemiyor. Kızının tedavi sürecinde, İstanbul Ankara arasında gidip gelmek için otomobil alan vatandaşa, 2 farklı aracı birleştirip satmışlar.

İkinci el araç fiyatlarındaki artışı fırsat bilen bazı dolandırıcılar, hurda otomobil parçalarının birleşimiyle oluşturulan araçları piyasada orijinal gibi satıyor. Bu durum vatandaşlarda ciddi mağduriyetlere sebep oluyor.

2. El araç alan bir vatandaş, kızının tedavisi için İstanbul Ankara arasında gidip gelebilmek için 2000 model bir araç satın aldı. Araç sahibinin tanıdık ekspertiz firmasına gidilmesi sonrasında araçta 4,5 parça boya ve 1 değişen parça olduğu raporu verdiği görüldü.

Vatandaş, aracı satın aldıktan bir süre sonra tekrar başka bir ekspertize götürmesi sonucu, aldığı aracın kaynakla birleştirilen 2 ayrı araç olduğunu öğrendi. O anları kayıt altına alan Ekspertiz, aracın şasesinde, göğüs sacında podyesinde ve alt takımlarının sonradan eklendiği bilgisini verdi. 

Vatandaşın, durumu öğrenmesi sonucu satın aldığı adama ulaşamıyor.

@sevkisayar89

İstanbuldan Ankara'ya evladını hastahaneye getirmiş bir baba ve daha kolay gidip gelmek için 180 bin liraya aldığı araç ve başına gelenler... Yazıklar olsun sizin gibi insanlara kandıran kendini kandırır....

♬ orijinal ses - Şevki