Ortalık fena karıştı! Sinan Akçıl'ın eşi Burcu Kıratlı bir erkekle samimi bir şekilde görüntülendi

TAKİP ET

Sinan Akçıl ile boşanma sürecinde olduğu belirtilen Burcu Kıratlı bir erkekle samimi bir şekilde görüntülendi. Bir anda muhabirleri karşılarında gören çift neye uğradığını şaşırdı.

Sinan Akçıl ile boşanma aşamasında olan Burcu Kıratlı, önceki akşam gizemli bir erkekle görüntülendi. Mekan çalışanlarının mücadelesine rağmen basından kaçamayan Kıratlı, erkek arkadaşıyla takside yüzlerini kapatmak için ne yapacaklarını şaşırdı. İkili, gecenin sonunda Kıratlı'nın evine girdi.

İkinci kez evlendiği Sinan Akçıl ile boşanma aşamasında olan oyuncu Burcu Kıratlı, önceki akşam arkadaşlarıyla bir mekanda eğlendi. Mekanda yanındaki gizemli erkekle samimi şekilde eğlenirken görüntülendi. Mekanın önünde basın mensuplarının olduğu duyan ikili, araya basın çalışanlarını dahil etti ancak başarılı olamadı.

GÜVENLİK GÖREVLİLİLERİNİ DEVREYE SOKTULAR
Söylemezsem Olmaz isimli programın ulaştığı Mekanda şarkılara birbirlerine sarılarak eşlik eden Kıratlı ve gizemli arkadaşı, bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Mekandan çıkarken kapının önünde basın mensuplarını olduğu gören Kıratlı, güvenlik görevlilerini devreye sokarak görüntü alınmamasını istedi.

BURCU KIRATLI'NIN EVİNE GİRDİLER
Mekanda peş peşe çıkan Kıratlı ve erkek arkadaşı yüzlerini saklayarak taksiye bindi. Aynı araca binen ikili, basın mensuplarının görüntü almaması için de yüzlerini kapatmaya çalıştı. Alkollü olduğu düşünülen oyuncu, taksiden indikten sonra görüntülendiği kişinin 20 yıllık arkadaşı olduğunu söyledi. İkili, birlikte Kıratlı'nın evine girdi.

ARKADAŞIYLA VİDEO YAYINLADI
Bugün Instagram hesabından "Arkadaşım" diyerek tanıttığı Levent isimli arkadaşıyla bir videosunu paylaşan Kıratlı, sabaha kadar senaryo üzerine çalıştıklarını söyledi.

burcu kıratlı sinan akçıl