Ortaköy'deki Ruby'de çıkan kavgaya ilişkin sıcak gelişmeler

TAKİP ET

Ortaköy'de Ruby isimli eğlence mekanının girişinde müşterileri ve korumalar arasında çıkan kavgaya ilişkin 5 kişi tutuklandı.Kaymakam'dan önemli açıklamalar geldi.

"4 KİŞİNİN YARALANDIĞI SALDIRIDA 5 KİŞİ TUTUKLANDI"

Yaşanan olayla ilgili Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "İlçemizde bulunan bir işletmede meydana gelen ve bugün sosyal medyada da paylaşılan olayla ilgili olarak; 08.09.2022 günü gerçekleşen olayda, işletmeye girmeye çalışan ve içeri alınmayan müşterilerle işletmenin güvenlik görevlileri arasında yaşanan arbede ve sonrasında gerçekleşen silahlı saldırıda 4 kişi yaralanmış, emniyet görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde olaya karışan 5 kişi yakalanarak, çıkarılmış oldukları adli makamlarca tutuklanmıştır" ifadeleri yer aldı.

NE OLMUŞTU

Ortaköy'de bulunan Ruby gece kulübünün girişinde müşteriler ve kapı görevlileri arasında çıkan kavgada 4 kişi bayıltılana kadar dövülmüştü. Olaydan yaklaşık 1 saat sonra dövülen müşterilerin yakınları Ruby'nin kapısında bekleyen ve yakınlarına saldıran kapı görevlilerine kurşun yağdırmış, olayda bir görevli ağır yaralanmıştı.

ruby kavga beşiktaş önder baran