Orhan Gencebay, Gülşen'den özür diledi: "Evladımdır!"

TAKİP ET

Orhan Gencebay, ünlü isimlerin sahne kıyafetleri için "Edep" açıklamasında bulunmuştu. Gencebay, Gülşen'in "Namuslu görünmek kimlere kalmış" tepkisinin ardından özür diledi.

Orhan Gencebay, sahne kıyafetleriyle ilgili "Bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım" demişti. Gülşen ise Sezen Aksu'nun Namus şarkısını okuduktan sonra "Namuslu görünmek kimlere kalmış!' diyerek buraya nokta koymak istiyorum" dedi.

Gülşen'in tepkisinin ardından Orhan Gencebay'dan yeni bir açıklama geldi. 'Söylemezsem Olmaz' programına konuşan Orhan Gencebay, sözlerinin Gülşen'e yönelik olmadığını belirterek özür diledi.

Gencebay, "Hayatımda kimseye ne kötü bir söz söyledim ne de dedikodu yaptım. Ülkemizde herkes özgürdür. Ben 'Gülşen Hanım yanlış bir şey yaptı' demedim, demem de! Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Gülşen benim evladımdır. Bu söz, ağır bir sözdür bana. Fakat yine de belli bir ölçüde hoş görebilirim. Böyle bir sözle muhatap olmayı kesinlikle istemezdim." ifadelerini kullandı.

Orhan Gencebay'dan sahne kıyafeti tepkisi: Bu edeple, akılla ilgili!


 

orhan gencebay gülşen özür kıyafet sahne kıyafeti