Onur Kumbaracıbaşı'nın cenaze töreninde dikkat çeken an! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye davet

TAKİP ET

Vefat eden eski bakan Onur Kumbaracıbaşı için TBMM'de tören düzenlendi. Törene CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. İki lider arasında dikkat çeken bir an yaşandı.

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Onur Kumbaracıbaşı hayatını kaybetmişti. Kumbaracıbaşı için TBMM  Şeref merdivenlerinde tören düzenlendi.

Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanvekilleri Haydar Akar ve Celal Adan, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, eski TBMM Başkanları Bülent Arınç ve Cemil Çiçek, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, milletvekilleri ve ailesi katıldı.

Kumbaracıbaşı’nın cenazesi, Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında dikkat çeken an! Anayasa Mahkemesi'ndeki törende selamlaştılar


KILIÇDAROĞLU'NDAN BAHÇELİ’YE DAVET
Cenaze töreni sırasında MHP Genel Başkanı Bahçeli ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında dikkat çeken bir an yaşandı. Bahçeli'nin arka tarafta kalmasının ardından Kılıçdaroğlu, Bahçeli’yi ön tarafa davet etti. Kılıçdaroğlu, Bahçeli’ye yer verilmesini istedi.

bahçeli cenaze mhp kılıçdaroğlu davet kemal kılıçdaroğlu meclis siyaset