Olympiakoslu Valbuena'dan Fenerbahçe taraftarını kızdıran sözler!

TAKİP ET

Olympiakos'un eski Fenerbahçeli futbolcusu Valbuana'dan Sarı Lacivertli taraftarları kızdıracak bir açıklama geldi. UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde paylaşım yapan Valbuena, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarın tepkisini çekti.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde D Grubu'ndaki rakibi Oylmpiakos'un yıldızı Valbuena, Perşembe günü oynanacak maç öncesi eski takımına karşı dikkat çeken paylaşıma yer verdi. Valbuena, Asteras maçından sonra, "Bugün iyi oynadık ve zafer kazandık. Şimdi sıra Fenerbahçe'de" yaptığı paylaşımla Sarı-Lacivertli taraftarların tepkisin çekti.

"SIRA FENERBAHÇE'DE"
Cumhuriyet'in aktardığı habere göre; Valbuena, Asteras maçından sonra sıranın Fenerbahçe'de olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Fransız yıldız, Valbuena, "Bugün iyi bir zafer kazandık. Şimdi Avrupa Ligi'nde sıra Fenerbahçe'de" dedi. Bu açıklamaya Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösterdi.

KADIKÖY'E GELECEK
Fenerbahçe ve Olympiakos arasındaki karşılaşma, Perşembe günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele 19.45'te başlayacak.

valbuena fenerbahçe olympiakos avrupa ligi futbol spor