Ölmeden sesimizi duyun

TAKİP ET

Ankara'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Annesi ve kız kardeşini öldüresiye darp eden S.C. birçok suçtan sabıkası olmasına rağmen serbest bırakıldı. Anne ve kızı isyan etti ve "Her defasında aynı şey oluyor, nasıl serbest kalır, ölmemizi mi bekliyorsunuz" diye sordu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 22 Nisan günü saat 22.00 sıralarında annesi ve kız kardeşini darp eden Ş. C.’nin yakalandığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Serbest kalan Ş.Ç. hakkında annesi ve kardeşinden uzaklaştırma kararı verildi.

KIZ KARDEŞİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Ankara Sincan’da oturan Ş.Ç. 22 Nisan günü 22.00 sıralarında annesi ve kız kardeşini dövdü. Kız kardeşi durumu sosyal medya üzerinden paylaştı ve annesiyle kendisinin kanlar içindeki fotoğraflarını yayınladı. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve S.C.’yi yakaladı ve hakkında uzaklaştırma kararı verildi. S.C. Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi Kanunu çerçevesinde Ankara Batı Adliyesi’nde soruşturma açıldı.  

"SESİMİZİ ÖLMEDEN DUYUN"
Ş.Ç.’nin serbest kalmasına tepki gösteren kız kardeşi sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı:
“Dün aksam Abim Şükrü Can tarafından annem ve ben şiddet gördük. daha önce de birçok kez fiziki şiddete maruz kaldık. Hastaneden rapor alıp karakola gittik, abimin daha önce de sabıkasının olmasına rağmen sadece uzaklaştırma kararı alındı. Can güvenliğimiz yok ve bizi ölümle tehdit ediyor. Sesimizi ölmeden duyun."

                     

kadına şiddete hayır kadına şiddete kadına şiddetin nedenleri kadına şiddete hayır slogan kadına şiddetin sonuçları ankara emniyet genel müdürlüğü