Olmaz olsun böyle evlat, böyle insan!

TAKİP ET

İstanbul'da kan donduran cinayet! 35 yaşındaki Tuğçe Sayın, annesi Sevilay Palabıyık'ı bıçakla öldürdü, kafasını satırla kesip tencereye koydu.

İstanbul Küçükçekmece'de kan donduran bir cinayet yaşandı. 35 yaşındaki Tuğçe Sayın, evin kimin üzerine olacağı tartışması yaşadığı annesi Sevilay Palabıyık’ı bıçakla öldürdü. Ardından annesinin kafasını satırla kesti ve tencereye koydu. 

Kan dondurucu olay, Küçükçekmece Halkalı Bezirganbahçe’de bulunan bir sitede komşusunun anne Sevilay Palabıyık’tan haber alamaması üzerine polise ihbar etmesiyle ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polise kapıyı açan Tuğçe Sayın annesinin evde olmadığını söyleyerek “Erkenden 'Kafamı dinleyeceğim' diyerek dışarı çıktı. Hala da gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyorum” dedi. 

Şüpheli hareketlerin ardından polisin dikkatini çeken Sayın, kısa süre sonra annesini öldürdüğünü itiraf etti. Sayın, “Annemi öldürdüm. Kendisi banyoda” demesi üzerine eve giren polis ekipleri anne Sevilay Palabıyık’ın sırtüstü yattığını ve kafasının olmadığını gördü. Sayın polislere, “Annemin kafası da mutfakta tencerenin içinde” dedi. İnceleme yapan polisler, Sevilay Palabıyık’ın sol bacağındaki etlerinin de satırla kemiklere kadar çıkarılıp bir kovaya koyulduğunu gördü

ŞİZOFRENİ TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI
Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Sayın’ın önceden acil tıp teknisyeni olarak çalıştığı öğrenildi. Şizofren tanısı nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkan Sayın, annesinden evi kendi üzerine yapmasını istediğini ve bu nedenle de çıkan tartışma sonucu annesini öldürdüğünü söyledi.

istanbul anne cinayet satır tencere