Oktay Kaynarca için 'zorla getirme' kararı çıkarıldı!

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıl İstanbul Maltepe'de yaşanan olayda, Oktay Kaynarca'nın da aralarında bulunduğu set çalışanlarına sözlü ve fiziksel tacizde bulunulması üzerine olayı gerçekleştiren 8 kişi hakkında dava açılmıştı. Mahkeme, usulüne uygun çağrı kağıdına rağmen duruşmaya gelmeyen Oktay Kaynarca'nın da aralarında bulunduğu 5 şikayetçi hakkında zorla getirme kararı çıkardı.

Geçtiğimiz yıl 30 Kasım tarihinde İstanbul Maltepe ilçesinin Zümrütevler mahallesinde yaşanan olayda, iddialara göre, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin çekimlerinin yapıldığı otelde kalan Gülcan S.,  Burçak Ç. ve Bercin A. isimli set çalışanları odalarına gittikleri sırada, otelde kalan 3 kişi tarafından sözlü tacizine uğradı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Tarafların tartışması lobide de devam etti. Gerginliğin ardından oyuncular ile şüpheliler arasında kavga çıktı. 

SALDIRGANLAR TUTUKLANMIŞTI
Olay sonrası iki şüpheli mahkemedeki sorgularının ardından, “Birden fazla kişi ile birlikte konut dokunulmazlığını nitelikli ihlal etmek" suçundan tutuklanmıştı. 

OKTAY KAYNARCA'YA ZORLA GETİRME KARARI
Anadolu 45. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya sanıklar Volkan Çam, Can Cem İyidoğan, Burak Özcan ve Arif Yıldırım katılırken, usulüne uygun çağrı kağıdına rağmen duruşmaya gelmeyen müştekiler Oktay Kaynarca, Burçak Çataklı, Yunus Emre Yıldırımer, Bercin Aydoğan ve Tevfik Erman Kutlu hakkında zorla getirilme kararı çıkartıldı.  Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

oktay kaynarca mahkeme eşkiya dünyaya hükümdar olmaz edho