Okan Buruk'tan şampiyonluk çıkışı: Niye üzülüyoruz? İnşallah şampiyon Galatasaray"

TAKİP ET

Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-1 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Lider Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 3-1 yenildi. Okan Buruk, Galatasaray'daki teknik direktörlük döneminde en farklı yenilgisini yaşadı.

Buruk, maç sonu açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, "Kaybettiğimiz için üzgünüz. Başımız dik. Hala lideriz. Taraftarımız merak etmesin bu senenin şampiyonu inşallah Galatasaray" dedi.

Okan Buruk'un açıklamaları şöyle:

"Maçın başı istediğimiz gibi başladı. Blokları arası buluştuğumuz, rakip kaleye rahat gittiğimiz ve 1-0'ı bulduğumuz bir yarı oynadık. Golü kalemizde gördükten sonra geriye gittik. Çok net pozisyonlar vermedik. Devre arası takımı biraz uyardık. Biraz daha bireysel olarak performansın ileriye gitmesi bekliyorduk. Hamle yapmadık. Gole kadar olan kısımda rakibe şans verdik. Berkan ve Midtsjö hamlesi yapacaktık, bireysel bir hata sonucu gol yedik. Giren oyuncular hücum olarak bizi ileri itti. Üzgünüz. Niye üzülüyoruz? İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Bazı bu tür maçlarda kırılma anları oluyor. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Başımız dik. Hala lideriz. Avantajımız vardı ama bunu şuan sürdüremiyoruz. Takımımızın, camiamızın başı dik olacak. Camiamız bu tür süreçlerden her zaman dik çıkmıştır. Bu maç bir kaza. Galatasaray bu değil. 14 maçlık galibiyet serisi bizi ümitlendiriyor. Bu sene ilk defa derbi kaybettik. Taraftarımız merak etmesin bu senenin şampiyonu inşallah Galatasaray."

Okan Buruk