Okan Buruk net konuştu, Galatasaray iddialarına cevap verdi!

TAKİP ET

Galatasaray'daki kötü gidişat sürerken takımın başına Okan Buruk'un getirileceği iddia ediliyor. Buruk, konuya ilişkin ilk kez net açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından takımın başına Domenec Torrent getirilmişti. Torrent ile 5 maça çıkan ve hiç galibiyet alamayan Sarı Kırmızılılar için tehlike çanları çalıyor.

Torrent'le kötü gidişatın devam etmesi halinde Galatasaray’ın başına geçeceği iddia edilen Okan Buruk ilk kez net konuştu.

Sporx'in haberine göre Sarı Kırmızılı takımın yeni transferi Bafetimbi Gomis’in kendisini takip etmesi, Burak Elmas’la sosyal medyada karşılıklı takipleşmesine ilişkin ifadeler kullanan Buruk “Sosyal medyadaki takip olayı uzun yıllardır olan bir şey. Yeniymiş gibi yansıtıldı. Süper Lig’deki tüm takımları takip ediyorum” dedi.

GÖRÜŞME OLDU MU?
Buruk, Galatasaray’da işleri yoluna koyamayan yeni hoca Domenec Torrent’in ardından teknik direktör olacağına ilişkin iddialara ise, “Benimle ilgili bir görüşme olmadı. Konuyla ilgili çok konuşmak istemiyorum. İstanbul’da çalışabileceğim gibi bir ortam olursa zaten çalışırım. Sezon sonuna kadar çalışmayacağım diye bir şey yok. Sonuçta ben de bir teknik adamım ve bir teknik adam görevdeyken yorum yapmanın çok doğru olduğunu düşünmüyorum” sözlerini kullandı.

okan buruk galatasaray burak elmas fatih terim torrent futbol süper lig spor