Oğuzhan Uğur'dan çok sert tepki: "Sabah 5te yola çıkıp, 9'daki görüşe yetişip babamı ziyaret ettim Silivri'de"

TAKİP ET

Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından babasına kurulan kumpasla ilgili videoyu paylaştı ve kendisine yönelik ithamlarda bulunanlara çok sert tepki gösterdi.

Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük yankı buldu. Uğur, babası Emekli Jandarma Albay Hasan Atilla Uğur'un kumpas davasındaki konuşmasını yayınladı. 

Atilla Uğur'a mahkemenin son söz hakkı olarak verdiği mikrofon uzattığı anlardaki yanıtı son derece çarpıcıydı: "Emekli Jandarma Albay Hasan Atilla Uğur. Ben büyün hayatımı Türk milletine, Türk vatanına adamış bir Türk subayıyım. 5 yıldır burada çok enteresan şeyler yaşadık. Ben hiçbir zaman kafamı eğmedim, hiçbir şekilde dik duruşumu değiştirmedim. Burada ne komedi yaşandığını da biliyoruz. Ergenekon denilen dava Türkiye Cumhuriyeti'ni çökertmek amacıyla belirli mihraklar tarafından, Fethullahçılar tarafından (Ki biliyoruz ki kimlerin ne olduğunu ve hiç unutmayacağız) tezgahlanmış bir davadır. Onun için sizin vereceğiniz hükmün, benim için hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur."

"VERİRİM YANGINI BEYNİNİZE"

Babasının görüntülerini paylaşan Oğuzhan Uğur ise kendisine yönelik ithamlara çok sert sözlerle tepki gösterdi:

oğuzhan uğur hasan atilla uğur