Oğuzhan Uğur'dan Cem Küçük yorumu

TAKİP ET

Birce Akalay'ı açıklamaları nedeniyle hedef alan Cem Küçük hakkında Oğuzhan Uğur'dan da paylaşım geldi. Uğur'un Küçük hakkındaki yorumu gündem oldu.

Cem Küçük, "Birileri ülkeyi yemeye ve satmaya devam ediyor, yargılanacağınız günleri görebilmek ümidiyle" diyen ünlü oyuncu Birce Akalay'ı hedef aldı. Küçük, "Son 20 yıldır böyle konuşanlar ya içeri girdi, ya kaçtı ya da kariyerleri bitti" diyerek Akalay'ı tehdit etti.

Cem Küçük'ün Birce Akalay'ı hedef almasının ardından Oğuzhan Uğur'dan da paylaşım geldi. Uğur, geçtiğimiz aylarda konuk olduğu 40 programından bir kesit paylaştı.

Uğur'un Cem Küçük hakkındaki yorumu gündeme damga vurdu.

Oğuzhan Uğur, sözkonusu programda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu isimlerin benim hakkımda bunları söylemesi beni mutlu ediyor. Gurur duyuyorum, çünkü çok iyi bir şey yaptığımı fark ediyorum. Bu insanların yüzü kösele gibidir, asla kızarmaz. Cem Küçük denilen adamın ben mesela dosyasını açsam, kahkahalarla okuruz, sinirlenmeyiz bile. O kadar yanar döner, jelibon gibi bir adam, buradan tutarsın buradan fırlar. Benim muhatap alacağım bir adam değil. Yazdığı yeri biliyorum, patronlarını biliyorum, buraya nereden geldiğini biliyorum. Şimdi korkmaya başladılar 2023'ten sonra neler olacak diye...

Sistem hakkın hukun peşinde olan sistem olursa, bu adamlara daha çok güleceğim ben. Bana ırkçı da faşist de diyebilirler, asla ciddiye alamam. Ben seçimlere gireyim, yüksek mertebeye geleyim, bu adamlar benim yanımda çalışacaklar! Gelip bana diyecekler ne güzel videolar çekiyorsun. Bu insanlar başka ülkede gazeteci yapamazsınız. Anlatsınlar, çok az süreleri kaldı devam etsinler."

Oğuzhan Uğur Cem Küçük