Oğuzhan Koç, Demet Özdemir istedi diye ameliyat oldu, yağlarını aldırdı

TAKİP ET

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akay, Koç'un Özdemir istediği için ameliyat olduğunu yazdı. İşte detaylar...

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un aşkı gündemde kalmaya devam ediyor. 14 Şubat’ta Demet Özdemir’e yaptığı evlilik teklifiyle gündemde olan Oğuzhan Koç hakkında Onur Akay'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi hakkında bir yazı kaleme alan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Koç'un Özdemir istediği için ameliyat olduğunu söyledi.

Akay şu ifadeleri kullandı:
"Önümüzdeki aylarda Demet Özdemir’le dünya evine girmeye hazırlanan Oğuzhan Koç, hazırlıklara başladı ve düğün öncesinde göbek ve kalça yağlarını aldırdı. Operasyon sonrası Liposuction yaptırdığı bölgelerde ödem ve morluklar oluştuğu için sıkıntılar yaşadığını da öğrendim. Koç, şimdilerde evde dinleniyormuş.

Ayrıca baş dönmesi ve ağrı gibi problemler yaşadığını da öğrendiğim Oğuzhan, düzenli olarak masaj yaptırıyor ve korse de takıyormuş. Yakışıklı bir damat olmak için bıçak altına yatan ve ağrılar çeken Oğuzhan Koç’a acil şifalar dilerim." Öte yandan Oğuzhan Koç, artık Demet Özdemir’in stil danışmanı Rutkay Öziş’le çalışmaya başladı. Yani Oğuzhan her konuda kendisini Demet’e teslim etti. Zaten Liposuction yaptırmasını da Demet önermiş."

 

demet özdemir oğuzhan koç ameliyat kalça yağ yağlarını aldırdı estetik düğün