Oğuzhan Asiltürk, "Maske korumuyor" demiş, aşı da olmamış!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan ve durumunun ağırlaşması nedeniyle hastaneye kaldırılan Oğuzhan Asiltürk'ün maske konusunda, "Koronavirüsü önlemede yeterli olmayacağını düşünüyorum" dediği ortaya çıktı. 

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk geçtiğimiz günlerde koronavirüs belirtileri nedeniyle Ankara  Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Maske konusunda daha önce sarf ettiği sözleri yeniden gündem olan 86 yaşındaki tecrübeli siyasetçinin, aynı zamanda aşı olmadığı da iddia edildi. 

"MASKE TAKMIYORUM" DEMİŞ
Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, durumu ciddiyetini korumaya devam eden Asiltürk hakkındaki yazısında,  "Sohbet ederken maske takmadığı dikkatimi çekmişti. 'Maske takmıyor musunuz?' diye sorduğumda, 'Maske takmıyorum' demiş, benim şaşırdığımı görünce de maskenin koronavirüsü önlemede yeterli olmayacağını savunmuştu" dedi.

AŞI OLMAMIŞ!
Selvi, "Oğuzhan Asiltürk'ün, koronavirüse yakalandığını duyunca bunu hatırladım. O zamanki notlarıma baktım. Aşı olduğunu yazmışım ama hastaneye kaldırıldıktan sonra yakın çevresiyle konuştum, aşı olmadığını söylediler. Ben de ikilemde kaldım" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret sonrası yaptığı kısa açıklamada kendisine sorulan sorular üzerine, "Aşı olup olmadığını bilmiyorum. Aşı olanlar da var, olmayanlar da var. O yüzden şu an onunla ilgili bir şey söyleyemem" yanıtını vermişti

oğzuhan asiltürk maske koronavirüs aşı saadet