Oğulcan Engin düğüne gitmemişti: Seda Sayan'dan küslük açıklaması

TAKİP ET

Oğulcan Engin, annesi Seda Sayan'ın düğününe gitmemişti. Sayan, oğluyla küs olup olmadığı yönündeki soruya yanıt verdi.

Nisan ayında meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan'ın düğününe gelmeyen oğlu Oğulcan Engin ile küs olduğu iddia edildi.

Uzun zamandır oğluyla ilgili sorulara sessiz kalan Sayan, eşi Çağlar Ökten ile tatilden döndükten sonra İstanbul Etiler'de bir açılışa katıldı.

Sayan, muhabirlerin "Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Her ikimizin de evlatları var. Böyle bir düşüncemiz yok" şeklinde cevap verdi.

KÜSLÜK AÇIKLAMASI

Düğününe katılmayan ve sonrasında hiç birlikte görüntü vermeyen oğlu Oğulcan Engin ile küs olmadığını söyleyen sanatçı, "İnsan çocuğu ile küser mi?" açıklamasını yaptı.

NE OLMUŞTU

Daha önce altı kez dünyaevine giren Seda Sayan, meslektaşı Çağlar Ökten ile sürpriz şekilde evlilik kararı almıştı. Ünlü çift, 24 Nisan 2022 tarihinde Beşiktaş'taki lüks bir otelde mutluluğa 'evet' demişti. Mayıs ayında Prag'da yapılması planlanan nikâh töreni, Sayan'ın ekibinin vize sıkıntısı yaşaması nedeniyle İstanbul'da gerçekleşmişti.

Ünlü ismin gelinliği Gülşah Saraçoğlu, Çağlar Ökten'in damatlığı Tolga Çam imzası taşımıştı. Sayan'ın nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten'in şahitliğini ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yapmıştı. Seda Sayan'ın 32 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin'in bu evliliğe karşı çıktığı iddia edilmişti. Engin'in törende olmaması da dikkatlerden kaçmamıştı. Sayan, oğlunu yanında görmek istese de Engin düğüne katılmamıştı. Aralarının bozuk olduğu öne sürülen anne-oğul, konuyla ilgili olarak sessizliklerini korumuştu.

Seda Sayan Oğulcan Engin düğün