O Ses Türkiye yılbaşında kimler var? O Ses Türkiye yılbaşı 2022'de kimler şarkı söyleyecek! O Ses Türkiye Yılbaşı konukları belli oldu

TAKİP ET

Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümünde sahne alacak ünlü isimlerin belli olmaya başladığı öne sürüldü. 31 Aralık'ta yayınlanacak olan bölümde Mesut Özil, Müge Anlı, Cansu Dere ve Eda Ece gibi isimlerin sahneye çıkacağı ifade edildi.

Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yaptığı O Ses Türkiye, TV8'in yılbaşı ekranında özel bölümüyle seyirci karşısına çıkacak.

O Ses Türkiye yılbaşı bölümünde her yıl olduğu gibi bu sene de ünlü isimler yarışacak. Çekimleri 27 Aralık günü gerçekleştirilecek olan O Ses Türkiye yılbaşı özelde sahneye çıkacak ünlü isimlerden bazıları belli oldu.

MESUT ÖZİL BOMBASI
Acun Ilıcalı'nın da yakın arkadaşları olan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil'in de yarışmada performans sergileyeceği iddia edildi.

İddiaya göre O Ses Türkiye yılbaşı konukları şu şekilde:
Müge Anlı
Burcu Özberk
İlhan Şen
Melis Sezen
Caner Cindoruk
Pınar Deniz
Kaan Urgancıoğlu
Cemre Baysal
Ayça Ayşin Turan
Cansu Dere
Cüneyt Özdemir
Merve Dizdar
Taylan Antalyalı
Mesut Özil
Emre Belözoğlu
Eda Ece
Çağlar Ertuğrul
Öykü Çelik
Zehra Güneş

o ses o ses türkiye yılbaşı mesut özil o ses türkiye yılbaşı o ses yılbaşı konukları eda ece melis sezen cansu dere tv8 acun ılıcalı