Nuri Alço: "Serenay Sarıkaya bölüm başı 850 bin TL alıyor, Biz bedavaya oynamışız"

TAKİP ET

Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden Nuri Alço, "Serenay Sarıkaya bölüm başı 850 bin TL alıyor, Biz bedavaya oynamışız" dedi.

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından 71 yaşındaki Nuri Alço, popüler oyuncuların bölüm başı ücretleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Alço, SnobMagazin'e yaptığı açıklamada "Bölüm başı haftalık 850 bin lira Serenay (Sarıkaya) alıyor. Böyle bir rakamlar yok" diyerek sitem etti.

Nuri Alço, "Çok yüksek rakamlar var. Birinci oyuncu o paraları alıyor ama karşısındaki ikinci, üçüncü oyuncular aynı paraları göremiyor. Biz bedavaya oynamışız" dedi.

Ayrıca, Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunu beğendiğini ve Kıvanç ile Serenay'ın güzel bir uyum içinde olduğunu ifade eden Alço, Yargın'ın favori dizisi olduğunu da belirtti. Alço, dizilerin benzer konular taşımasından rahatsız olduğunu ve konuların uzadıkça anlam kaybettiğini dile getirdi.

Alço, şöyle konuştu:

"Dizilerdeki konular hep aynı. Birbirine çok benzer. Bir dizi başlayıp tuttuğu zaman sürekli ilerletiyorlar. Kısa kesseler anlam kazanıyor ama uzadıkça uzatıyorlar. Yargı'yı seyrediyorum. Dizinin hastasıyım. Oyuncular, kadro güzel. İyi bir ekip kurmuşlar ama konular çok uzuyor.”

Nuri Alço Serenay Sarıkaya