Nureddin Nebati: "Git soğan cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle"

TAKİP ET

Koyun eti açıklamasıyla gündemde olan Nurettin Nebati'den bu kez de soğan önerisi geldi. Nebati, "Git soğan cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle" dedi.

 

AK Parti’nin Mersin milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yükselen et fiyatlarına karşı vatandaşlara vatandaşa dana eti yerine koyun eti önermişti.

Partisinin Silifke İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan Nebati'den bu kez soğan önerisi geldi.

Bazılarının mevsimsel şartlardan dolayı fiyat değişikliği yaşanan soğana oynadığını ifade eden Nebati,“Şimdi yeni ürün çıkmaya başladı ya soğan fiyatları aşağı gitmeye başladı. Ben de onlara diyorum ki, git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle…" dedi.

Nureddin Nebati, şu ifadeleri kullandı:

"Adamın bütün şeyi şu; ‘Efendim, şu an ne olacak bu İHA’lar, SİHA’lar? Uçaklar, yollar ne işe yarıyor?’ Ya mübarek adam, Silifke’nin çileğini, yoğurdunu Ankara’da, İstanbul’da yemek için yol lazım yol ama bunu bile bilmezler, anlamazlar. Onun için biz yolumuza devam edeceğiz, üreteceğiz, çalışacağız. Onlar ancak lak lak yaparlar, sosyal medyada hayatlarını geçirirler ve zannederler ki sosyal medyada iktidar oluyor. Sen sosyal medyada iktidar olmaya devam et. Biz vatandaşa dokunuyoruz.”

Nureddin Nebati Soğan