Numan Kurtulmuş'un Erdoğan hakkında söylediği "Fani" sözleri

TAKİP ET

Numan Kurtulmuş: "Cumhurbaşkanımız Erdoğan kendisini bir fani olarak görüyor."

Numan Kurtulmuş, konuk olduğu NTV’ye açıklamalarda bulundu.

Röportaj esnasında AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “İkinci dönem seçilecek ve mevcut anayasaya göre 3.dönem seçilemeyecek. Cumhurbaşkanımızın kastettiği de budur. Bir de cumhurbaşkanımız kendini bir fani olarak görüyor” ifadelerini kullandı.

Açıklamaların devamı şu şekilde;

"Yani nihayetinde hepimiz insanız, hepimizin bir ömrü var, nihayetinde hangi makam ve mevkiyi kullanırsak kullanalım, bunları insanların hayrı için kullanacağız, makamların da yetkilerin de bir süresi var, tabii ki Cumhurbaşkanlığı makamının da bir süresi var"

O sözler, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

NUMAN KURTULMUŞ'TAN İYİ PARTİ'YE TEŞEKKÜR

AKP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, kısa süre önce İYİ Parti'nin başörtüsü ile ilgili yapılacak Anayasa değişikliği teklifine yaptıkları açıklama için teşekkür etti.

Kurtulmuş'un açıklamaları şu şekilde;

"24. ve 41. maddedeki bu değişikliklerle, yeni bir hale bürünmüş demektir, İnşallah bu istikamette yürüyeceğimizi inanıyorum, görüyorum, bu anlamda da bir kere daha İYİ Parti'nin bu tavrını olumlu bulduğumuzu, tebrik ettiğimizi ifade ediyorum"

İYİ PARTİ NE DEMİŞTİ?

AKP’nin meclise sunduğu anayasa değişikliği taslağına, İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu “Olumlu bir eğilim var, evet yönünde bir eğilim” diyerek, İYİ Parti’nin anayasa değişikliğine sıcak baktığını belirtmişti.

İŞTE O AÇIKLAMA

NUMAN KURTULMUŞ'UN İYİ PARTİ'YE TEŞEKKÜR ETTİĞİ AÇIKLAMA

 

 

numan kurtulmuş iyi parti teşekkür başörtüsü fani