Numan Kurtulmuş'tan çarpıcı çıkış: 2023 seçimleri aslanın ağzında

TAKİP ET

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. Kurtulmuş, "2023 seçimleri açık söylüyorum aslanın ağzındadır. Bunun için çok güçlü çalışmak zorundayız" dedi.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, 2023 seçimleri için "2023 seçimleri açık söylüyorum aslanın ağzındadır. Bunun için çok güçlü çalışmak zorundayız" dedi.

"SEÇİMLER ASLANIN AĞZINDADIR"
Numan Kurtulmuş, 2023 seçimlerine çok güçlü çalışılmasını istedi. Kamuoyu yoklamalarında AKP'nin en yakın rakiplerinin önünde olduğunu savunan Kurtulmuş, şöyle devam etti:

"Çok fazla süre kalmadı. Haziran 2023'e kadar gayretle çalışmak için kararlılık ve mücadele sizdedir. Mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak gezerek bu meseleyi anlatacağız. 2023 seçimleri açık söylüyorum; aslanın ağzındadır. Bunun için çok güçlü çalışmak zorundayız. Şu anda bütün kamuoyu anketleri hani diyorlar ya kendileri birinci olmuş. Şu anda kamuoyu yoklamalarında AK Parti açık ara öndedir. En yakın rakibinden 10-12 puan öndedir. En azıyla söylüyorum bunu. Ama elli artı bir gerekiyor ya her gün artı bir alarak yolumuza devam edeceğiz. Üyelerimize gideceğiz. Yeni üyeler kaydedeceğiz."

numan numan kurtulmuş akp seçim seçimler erdoğan 2023