Norveç - Türkiye maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Türkiye - Norveç maçı muhtemel 11

TAKİP ET

A Milli Futbol Takımımız, FIFA 2022 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki ikinci maçında Norveç ile karşı karşıya geliyor. İlk maçında Hollanda'yı 4-2 devirerek grubuna müthiş bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımımız, Norveç karşısında da mutlak 3 puan hedefliyor. Peki merakla beklenen Norveç Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte iki takımın muhtemel 11'leri...

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 2. maçında A Milli Futbol Takımımız, grubundaki 2. maçında Norveç ile karşı karşıya geliyor. Hollanda'yı 4-2 yenerek elemelere müthiş başlangıç yapan millilerimiz, Norveç karşısında da 3 puan almak istiyor.

A Milli Futbol Takımı, bugün İspanya'da Norveç ile karşı karşıya gelecek. Malaga şehrindeki La Rosaleda Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Müsabakada, İspanya Futbol Federasyonundan hakem Alejandro Hernandez düdük çalacak. Hernadez'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Teodoro Sobrino ve Raul Cabanero yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Jose Luis Munuera olacak.

MUHTEMEL 11'LER
Norveç: 
Jarstein, Svensson, Ajer, Strandberg, Meling, Thorsby, Midtsjo, Ödegaard (Thorstvedt), Sörloth, Hauge, Haaland

Türkiye: Uğurcan, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

EKSİKLER
Milli Takım'da sakatlıkları bulunan Merih Demiral ile Zeki Çelik bu maçın kafilesinde yer almadılar. Bir diğer savunma oyuncusu Ozan Kabak rahatsızlığı nedeniyle son antrenmana çıkamadı.

Norveç'te sakatlığı düzelen Martin Ödegaard'ın görev alması bekleniyor.

türkiye norveç milli maç maç futbol spor