Nihat Genç açıkladı: "Haber kaynağımız kurşunlandı"

TAKİP ET

Gazeteci ve yazar Nihat Genç, yaptıkları bir haberin kaynağının kurşunlandığını açıkladı. Genç, "Yaptığımız bir haberden dolayı önce tehdit edildik sonra haber kaynağımız kurşunlandı" yazdı.

Gazeteci-yazar Nihat Genç, Paramount Hotel ile ilgili yaptıkları bir haberden dolayı tehdit edildiklerini ve haber kaynaklarının kurşunlandığını söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Nihat Genç, şu ifadeleri kullandı:
"Sayın, kamuoyu ve siyasi partiler, vekiller ve Sayın Erdoğan ve Sayın İçişleri Bakanlığı ve Büyük Türk Milleti! Veryansın TV olarak yaptığımız bir haberden dolayı önce tehdit edildik sonra haber kaynağımız kurşunlandı!

Sedat Peker'in kamuoyu gündemine getirdiği Paramount Otel'de yapılan özel bir toplantıya katılan isimleri açıklamıştık, bunun üzerine, Vietnam kodlu bir telefondan tehditler aldık ve Youtube programımızda tehdit mesajını yayınladık ve çok geçmeden, şimdi haber kaynağımızın arabası kurşunlandı.

Bizler, Cumhuriyet'e ve hukuka inanan insanlarız, demirden korksaydık trene binmezdik, geçmişimiz ve gazetecilik karakterimiz ortada, kurşunla tehditle ölümle pırsacak susacak insanlar hiç değiliz, saygıyla!"

nihat genç haber kaynağı paramount otel saldırı veryansın tv