Nihat Doğan, İranlı hayranıyla apar topar evlendi: 3 aylık hamile iddiası

TAKİP ET

Nihat Doğan, Arzu isimli İranlı hayranıyla apar topar evlendi. Müzisyen Erol Köse, İranlı gelinin 3 aylık hamile olduğunu söyledi.

Sevim Alan'dan ayrılan Nihat Doğan, ani bir kararla Arzu isimli İranlı hayranıyla evlendi.

Arzu ile sessiz sedasız nikah masasına oturan Nihat Doğan hakkında ise çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Apar topar kıyılan nikahta şahit olduğunu söyleyen müzisyen Erol Köse, Nihat Doğan'ın evlendiği İranlı Arzu'nun 3 aylık hamile olduğunu ve bu nedenle apar topar evlendiklerini söyledi.

Erol Köse, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Nihat Doğan, İranlı Arzu ile evlendi. Gelinin 3 aylık hamile iddiası var bu da ayrı bir sevinç yarattı. Siyasete soyunan ve benim de yıllarca albüm yapıp meşhur ettiğim Nihat, çoğu okumuştan kültürlü bir adamdır. Umarım hızlıca baba olur" dedi.

Geçtiğimiz günlerde annesiyle İran'a giden Doğan, evlilik ve bebek haberleri hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

ÇÖZÜM SÜRECİN'DE PKK'YA ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Sözde çözüm sürecinde, pkk elebaşı Abdullah Öcalan posteri altında poz veren Doğan, o dönemde yaptığı açıklamalarda amca çocuklarının PKK saflarında olduğunu itiraf etmiş, "Muş'ta kalsaydım, PKK'ya katılırdım" sözleriyle dikkat çekmişti.

DİYARBAKIR'A "AMED" DEMİŞTİ!

Nihat Doğan, 2013 yılında Diyarbakır'da HDP'nin Nevruz etkinliğine katılmış, terörist başı Apo posterleri altında zafer işareti yaparak poz verip "Bugün Amed'e büyük bir heyecanla Newroz'a degil barışa koşuyormuşuz gibi bir his var içimde. Unutmayalim ki Bariş birleştirir savaş böler. Ve uçağa biniyor, Barış için Amed'e uçuyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

YUSUF HALAÇOĞLU'NA HAKARET ETMİŞTİ!

Nihat Doğan'ın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'a yazdığı '1915 tehcir belgeleri açıklansın' sözleri üzerine takipçisi 'O belgeleri Yusuf Halaçoğlu açıkladı' yanıtını vermiş, Nihat Doğan bunun üzerine "Halaçoğlu, Türkçü kafatasçıdır. Ona anca kafatasçı, tek tipçi, sizin gibi ırki faşistler inanır. Siz inanmaya devam edin o şahsa" diyerek cevap vermişti.

Bu cevabı üzerine MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu Nihat Doğan'ın cehaletini ortaya koyduğunu belirterek "Elifi görse mertek sanır. Cahil insanlar cesur olur. Bu çıkışı ile kendi cahilliğini de afişe ediyor" şeklinde cevap vermişti. 

Yine geçmişte AK Parti'ye verdiği destekle bilinen ve bu yüzden birçok yandaş kanala çıkarıp siyaset yorumlarında bulunan Nihat Doğan, referandum için "evet" şarkısıda yapmıştı.

Nihat Doğan İranlı evlendi evlilik hamile