Nihal Yalçın, sevgilisi Berker Güven'le böyle görüntülendi

TAKİP ET

Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni'nde Tamer Karadağlı ile yaşadığı diyalogla gündem olan Nihal Yalçın, günler sonra 13 yaş küçük sevgilisi Berker Güven'le görüntülendi.

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ödül gecesinde Tamer Karadağlı ile yaşadığı gerilimle uzun süre gündem olan Nihal Yalçın, haftalar sonra ortaya çıktı. Yalçın, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Berker Güven’le Cihangir’de görüntülendi.

ÖDÜL TÖRENİNE GÖNDERME YAPTI
Sokaktaki vatandaşların bakışlarına aldırış etmeyen ikiliden Berker Güven, "Keyfimiz yerinde arkadaşlar. Biliyorsunuz Nihal'in basın danışmanlığını yapmaya başladım. 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödül aldı o yüzden mutluyuz" dedi. Nihal Yalçın da Tamer Karadağlı ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Bir süredir meslektaşı Nihal Yalçın'la aşk yaşayan Berker Güven, Zalim İstanbul dizisindeki rolüyle hafızalara kazındıktan sonra Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisinde başrol oynamıştı.





NE OLMUŞTU?
Ekim ayında gerçekleşen 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödülü vermek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında gergin anlar yaşanmıştı.

Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, ödülü Nihal Yalçın'a uzatmıştı. Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek "Kim verdi ödülü?" diye sormuş daha sonrasında da Karadağlı'ya dönerek "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı. Tamer Karadağlı ise "Ödülünüzle birlikte konuşun diye" yanıtını vermişti. İkili arasındaki gerginlik günlerce magazin gündeminde yer bulmuş ve iki isme de destek ve tepkiler gelmişti.

nihal yalçın berker güven tamer karadağlı sevgili