Nevzat Aydın, futbola atılıyor: İstanbul takımına başkan olacak iddiası!

TAKİP ET

Yemeksepeti'nden istifa eden Nevzat Aydın, futbola atılıyor. Bir dönem Trabzonspor'da da yöneticilik yapan Nevzat Aydın'ın Sarıyer Kulübü'ne başkan olacağı iddia edildi.

Son dönemde hacklenme ve verilerin çalınması gibi skandal iddialarla gündemde olan Yemeksepeti’ndeki CEO’luk görevinden istifa eden Nevzat Aydın'ın, hayranı olduğu ve birçok turnuvayı yerinden takip ettiği futbola başkan olarak geri döneceği iddia edildi.

Ajansspor'un haberine göre, Trabzonspor'un eski yöneticisi Nevzat Aydın, Sarıyer Kulübü'ne başkan olabilir. Sarıyer Kulübü'nü şirketleştirme için çalışmaların başladığı, geçmişe dönük dosyaların incelendiği öğrenildi. Haziran ayında yapılacak kongrede Nevzat Aydın'ın Sarıyer Kulübü'ne başkan olması bekleniyor.

'TEK AMACIM SARIYER'İ HAK ETTİĞİ YERLERE GETİRMEK'
Aydın geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada Sarıyer Kulübü hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Elde ettiğim vizyon ve birikimleri bana en yakın gelen Sarıyer ile birleştirmek istiyorum. Bunda kulübün hikayesi büyük rol oynadı. Ayrıca kulüpten hiçbir beklentim yok. Tek amacım Sarıyer'i hak ettiği yerlere getirmek." 

Yemeksepeti ikinci kez hacklendiği iddia ediliyor, müşterilerin kart bilgileri çalınmış olabilir

Nevzat Aydın, Yemeksepeti'ndeki CEO'luk görevini bıraktı! Mert Baki kimdir?

nevzat aydın futbol istanbul tff sarıyer