Netflix dizisi 'Wednesday', 1 milyar saat izlenmeye ulaştı

TAKİP ET

Dijital yayın platformu Netflix'in yeni dizisi "Wednesday", Dahmer'i geride bırakarak, platformda İngilizce dilinde en çok izlenen yapımlardan ikincisi oldu.

Tim Burton'ın popüler "Addams Ailesi"nin yan yapımı olan Wednesday, yayınlandığı tarih olan 16 Kasım’dan itibaren sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinde biri olmuştu. Yayınlanmasının ardından Netflix’te ilk 28 gün içinde bir milyar saat izlenme süresini aşan üçüncü yapım olan Wednesday büyük bir başarıya imza attı.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Zeki, alaycı ve azıcık içi geçmiş bir kız olan Wednesday Addams, Nevermore Akademisinde yeni dostlar ve düşmanlar edinirken art arda gerçekleşen cinayetleri araştırır.  Tim Burton'ın hayal gücünün ürünü olan dizi, Wednesday Addams'ın Nevermore Akademisi'ndeki öğrencilik yıllarında geçen ve doğaüstü gizemlerle dolu olan bir dedektif öyküsünü konu alıyor.
Dizinin başrolünde ise daha önce Christina Ricci tarafından canlandırılan Morticia ve Gomez Addams'ın kızı Wednesday Addams rolünde yer alan Jenna Ortega bulunuyor.


ZİRVEDE STRANGER THİNGS VAR
Stranger Things, 1.352 milyar saat izlenme ile İngilizce dilli yapımlar arasında zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.

netflix wednesday izlenme rekor haber eğlence