Nejat İşler Cumhurbaşkanı adaylığı için 3 isim saydı, paylaşımı hemen sildi

TAKİP ET

Oyuncu Nejat İşler, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Cumhurbaşkanı adaylığı için 3 isim verdi. İşler, kısa sürede paylaşımı sildi. İşte Nejat İşler'in adaylık için açıkladığı 3 isim...

Behzat Ç ve Saygı dizilerinde canlandırdığı 'Ercüment Çözer' karakteriyle adından söz ettiren Nejat İşler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Nejat İşler, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı adaylığı için üç isim verdi. İşler, Canan Kaftancıoğlu, Alper Taş ve Selahattin Demirtaş'ı aday olarak söyledi.

İşler, paylaşımında "Memleketinin insanlarından korkanlardan olmayın! Al sana ilk 3 cumhurbaşkanı adayım: Canan Kaftancıoğlu, Alper Taş, Selahattin Demirtaş. Zoruna giden böbrek taşlarına baktırsın" ifadelerini kullandı.

KISA SÜREDE SİLDİ

İşler, sözkonusu paylaşımını dakikalar içerisinde sildi. İşler, gönderisini sildikten sonra kendisine gelen küfürlü tepkiler için paylaşım yaptı. İşler, gözdağı vererek "Canımın içi, Türk Ceza Kanunu'nda değişiklikler yapıldı. Seni iki dakikada evinden alabilirler. Sadece attığın ya da paylaştığın tweet için. Ben şikayetçi olmam da, kamu davasına giriyor. Dikkat et" dedi.

Nejat İşler Cumhurbaşkanı Aday adaylık