Necati Şaşmaz'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme: Son durumu nasıl?

TAKİP ET

Evinde kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılarak anjiyo yapılan oyuncu Necati Şaşmaz, yoğun bakımda tedavi görüyordu. Şaşmaz'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan 50 yaşındaki Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Kalp krizi geçirdiği belirtilen ve 3 saat süren anjiyo ameliyatı olan Necati Şaşmaz, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından taburcu oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şaşmaz, "Geçmiş olsun dilekleriniz kabul oldu. Teşekkürler, geçmiş oldu. İşimizin başındayız" ifadelerini kullandı. 

Ses sanatçısı Onur Akay ise Necati Şaşmaz'ın sağlık durumu hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Necati Şaşmaz, göğüs ağrısı, sol kolda ağrı ve uyuşukluk gibi şikâyetlere Çarşamba günü hastaneye başvurdu. Koroner arter hastalığı olarak bilinen kalp damarlarında tıkanıklık teşhisi nedeni ile damar açma operasyonu geçirdi. Ancak operasyon çok büyük değildi ve kısa sürede taburcu oldu.

Şu an evinde dinlenen Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu çok iyi. Kendisine sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz gibi yaşam tarzı değişiklikleri önerildi.”

Necati Şaşmaz Polat Alemdar Kurtlar Vadisi