Nahyabey'in yeni videosunda Süleyman Soylu'nun kaçaklarla ilgili yaptığı Selfie açıklamasına böyle gönderme yapıldı

TAKİP ET

Erdoğan'ı taklitleriyle tanınan Nahyabey son videosunda yine çarpıcı mesajlar verdi. Süleyman Soylu'ya yapılan "Selfie" göndermesi dikkat çekti.

Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini taklit etmesiyle büyük bir hayran kitlesi yakalayan Nahyabey yeni videosuyla yine çok konuşulacak.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşiyle birlikte, Erdoğan'ı yemeğe davet etmesini konu edinen parodide, pazar alışverişine çıkan Cumhurbaşkanı fiyatlar karşısında şaşkınlık yaşıyor.

Alışveriş sırasında yanına gelen yabancı uyruklu bir şahıs kendisiyle selfie çektirmek isterken, Erdoğan'ın Süleyman Soylu'ya yönelik "Süleyman bu arkadaşın niyeti temiz değil mi" diyerek onay alması dikkat çekiyor.
 

NE OLMUŞTU
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber'de katıldığı canlı yayında kadınların taciz edildiği videolarla ilgili "Niyetleri kötü olsa selfie mi çekerler" demiş ve sözleri kamuoyunda büyük tepki toplamıştı.

Aynı programda Ümit Özdağ ve Sinan Oğan'ı hedef alan Soylu gündemin en çok konuşulan ismi haline gelmişti. Özdağ ise İçişleri Bakanlığı'na yürüyerek Süleyman Soylu'ya tepki göstermişti. 

Süleyman Soylu'dan kadınları görüntüleyen yabancı uyruklular hakkında: Selfie çekiyorlar


Nahyabey'den yeni video: Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ile bayramlaşırsa


Nahyabey'den yeni video: Erdoğan, yol sormak isterken Türk bulamıyor

süleyman soylu selfie nahyabey taciz videoları